16 februari 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Zondag, 16 februari 2020

Het was weer tijd voor een potje voetbal op de zondagochtend. Dit keer waren we te gast in Didam bij DVC vrouwen 3. De wekker ging al erg vroeg, 8.45 uur aanwezig op het veld. Dit keer stonden we niet alleen. ‘Dennis’ was goed vertegenwoordigd! Helaas was Dennis ons niet goed gezind. De ballen vlogen niet waar ze gaan moesten. Maar we hadden Dennis ook niet nodig. De eindstand werd 0-4!

De eerste goal liet even op zich wachten. Er kwam een voorzet vanaf links. De bal ging aan iedereen voorbij, maar gelukkig was daar Nienke. Nienke schoof de bal er zo in! Niet veel later was er weer een goede actie van Nienke op de rechter flank. Ze kon de bal voorgeven op Janthe en zij schoot de bal er keurig in. Met 0-2 de rust in! Met een kopje thee konden we even bijkomen van deze fantastische eerste helft.

Met frisse zin startten we de tweede helft. Dat Janthe en Nienke goed op dreef waren, werd duidelijk in de tweede helft. Nienke scoorde de 0-3 en Janthe maakte het af met de 0-4!

Na deze mooie wedstrijd (of zoals Mike het zegt; ‘zoadpot’) hebben we wel een weekendje rust verdiend. Tijd voor carnaval! Veel plezier, dames! 😊