Onbekend

Zondag 2 februari

Na 2,5 maand uit de running zijn geweest was het nu weer tijd om een lekker potje te voetballen. Aangekomen op de club in Gendringen was er nog enige twijfel om het af te lassen vanwege het slechte weer.

Maar omdat beide teams al aanwezig waren werd de wedstrijd gewoon gespeeld.

De aftrap was voor Etten en de eerste helft werd er eigenlijk veelal gespeeld op de helft van Gendringen. Ons Jan stond dan ook wel erg lonely te bibberen als keepster. Na enkele minuten gespeeld te hebben werd het veld slechter en slechter en voelden we ons net een stel galopperende paarden in een modder poel. De eerste goal was een feit en werd gemaakt door Rach. Het was in ons spel niet terug te zien dat we 2,5 maand uit de running waren. Ook na de goal van Rach werd een mooi doelpunt door Janth gemaakt. Ons Juul werd behoorlijk gemist, dit was een heerlijk wedstrijdje voor onze sliding koningin 👸.. Maar ook Eline kan de wat van want zij zorgde voor de 0-3. Aanvallen bleven komen en de vierde goal viel in het net dankzij Mary. Daarna volgde er enkele wissels en er werd nog steeds lekker gevoetbald. Dit resulteerde in de 5-0 van Sanne T.

Rust

Willeke maakte in de tweede helft haar debuut vanwege haar langdurige blessure. Na enkele minuten werd Willeke alweer gewisseld, dit keer gelukkig geen blessure maar een beslagen bril wat ervoor zorgde dat ze niet verder kon spelen. Ook het spel veranderde. Gendringen had wissels ingebracht wat ervoor zorgde dat de 1-5 werd gemaakt. Daarna werd er door Gendringen nog de 2-5, en vervolgens uit een vrije trap werd de 3-5 gemaakt en dat is uiteindelijk ook de eindstand geworden. Met drie punten gingen wij terug naar ETTEN!