7035AW
KILDER
tel. 0314-684265

Zondag 3 oktober. Vandaag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen Kilder VR2. Na een gezellig kermisweekend gingen wij vandaag voor de volle 3 punten. Helaas zat het weer (en de prachtige lange grasmat met modderpoeltjes) wat tegen, maar ook dat mocht de pret niet drukken.

We begonnen matig aan de eerste helft. Kilder VR2 was nipt de bovenliggende partij op het zware veld, maar kwam ook niet echt tot serieuze kansen. Toch wist Nina in de 37e minuut de 0-1 te scoren. De laatste 5 minuten kwam de tegenstander er een paar keer goed uit, maar we wisten uiteindelijk toch met 0-1 de rust in te gaan.

Nadat wij met behulp van een kopje thee een klein beetje opgewarmd waren, begonnen wij met goede moet aan de tweede helft. In de tweede helft hadden wij meer kansen en waren wij de bovenliggende partij. Linde scoorde in de 59e minuut de 0-2 en Nina scoorde 0-3 in de 66e minuut. Of was het de 0-4? De scheidsrechter gunde ons in ieder geval een extra goal. We gaan er maar vanuit dat de afgekeurde goal van Janthe, de 0-3, wel telde. Of was het toch de blunder van de verdediger en de keeper van Kilder VR2 waarbij ze (bijna) in eigen goal scoorde? Jeni ging in de laatste minuten nog voor eigen geluk, maar kon de zege niet meer verder uitbreiden. Al met al kunnen we positief terugkijken op de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen! Volgende week voetballen wij uit tegen Pax VR2 in Hengelo GLD en gaan we opnieuw voor de 3 punten!