7075BB
ETTEN GLD
tel. 0315-328167

Zaterdag 23 oktober. Na een geslaagd feestje van Died, stonden we zondagochtend om 09.00 uur fris op de club. En fris was het zeker, Mich heeft namelijk de nodige boetes uit mogen delen voor meiden die geen rekening hadden gehouden met het krabben van de ruit. Ik zal niet te lang volpraten met randzaken, want we hebben een boel goals te bespreken!!

Om 10.00 uur begonnen we, heerlijk in de zon: Wij hebben er zin in! Julia maakte al snel een mooie openingstreffer 1-0. De minuten die volgden ging het gelijk op. Bergh brak door met een aanval en schoof gemakkelijk de 1-1 binnen. Nu waren wij weer aan de beurt, we pakten ons spel weer op en al snel gaf Julia een assist, waarop ook de tweede goal binnen viel. 2-1. We wisten elkaar goed te vinden, bleven lekker tikken en speelden ons eigen spel. Er werd gewisseld en Janthe kwam het veld in. Ze viel fantastisch in en had de 3-1 er dan ook snel in liggen. Vlak voor rust, in de 42e minuut schoot Jolijn op afstand: de 4-1. In de laatste seconden van de eerste helft kwam Ko 1 op 1 met de keeper. Zij zorgde ervoor dat we met 5-1 de rust in gingen.

Met een 5-1 een de rust in, dat is toch lekker. Er werd volop gewisseld, zo begonnen we de tweede helft met vijf nieuwe speelsters. Zoals we de 1e helft geëindigd waren, gingen we gewoon verder. 1-2-tjes maken, rondspelen, kaatsen, aanbieden, vrijlopen, het gebeurde allemaal. Zo had Marije vlak na rust de 6-1 er al in geknald. Kort daarna gaf ze een mooie assist op Jeni, die de 7-1 binnenschoof. De goals volgden zo snel, dat zelfs onze Insta het niet meer bij kon benen. De 8-1 werd gemaakt door Julia, de 9-1 door Marije, de 10-1 door Marije en de 11e en laatste goal door Eline.

Dat maakt dat wij deze wedstrijd twee hattrick-koninginnen hadden! Julia & Marije. Wij hebben een heerlijke ochtend gevoetbald in het zonnetje. Volgende week nemen wij het wederom thuis op tegen FC Bergh, maar dan tegen dames 3. Zien we jullie dan?