Molenstraat 3
7075BB
ETTEN GLD
tel. 0315-328167

Het was nog even spannend of de wedstrijd vandaag gespeeld zou worden, omdat de weersvoorspellingen niet al te best waren. Maar toen we onze ogen openden en buienradar bekeken, bleek dat de buien nog even op zich lieten wachten. Daarom verzamelden wij ons om 9.00 uur vol goede moed in de kantine. We hadden nog geen stap op het veld gezet, of de eerste bui kwam al over. Het leven van een voetbalster gaat ook niet over rozen. Regen, wel of geen thermo en broekjes die omhoog kruipen. De oplossing voor het laatste was al snel gevonden. Clittenband! Of is het toch klittenband? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Na een volwaardige warming-up konden we eindelijk het veld op. De scheidsrechter had de slaap nog niet helemaal uit. In het zwart gekleed kwam hij het veld op. Jammer dat de dames van STAB ook in het zwart gekleed waren. Natuurlijk vonden wij het helemaal niet jammer om even te wachten, in de regen, op de scheids die nog een groen hesje moest halen.

In de eerste helft kregen we verschillende kansen. Jolijn miste helaas net de bal. Lynn schoot de bal bij de keeper in de handen en Nienke raakte de paal. Het zit ook niet mee vanochtend.

Na enkele tactische aanwijzingen van Mike, ingevingen van onszelf en een bekertje ranja, konden we aan de bak in de tweede helft. De tweede helft ging gelijk op, met kansen aan beide kanten. Na een mooie assist van Tiedink, kwam Jeni één op één met de keeper. Ook Nienke kreeg in de laatste minuut nog een prachtige kans. Maar helaas, de keeper koos voor de goede hoek. Het werd 0-0. Dat we hard gestreden hebben, was aan iedereen aan te zien. Met de nodige schrammen, vieze kleding en een blauwe wang verlieten we met opgeheven hoofd het veld.

Volgende week gaan we weer voor de drie punten in Drempt tegen HC’03 vrouwen 2! Laten we hopen dat de zon dan lekker schijnt en de thermo thuis kan blijven!