Eindstand:

3 – 7

Datum:

18 November 2018

Op een koude zondagmiddag verzamelden de mannen van Ruud Pastoor zich op sportpark ‘’De Treffer’’ voor de wedstrijd tegen hekkensluiter VVL. De mannen van Ruud waren erop gebrand om de sterke reeks van de afgelopen weken door te zetten. De trainer had zijn mannen dan ook gewaar-schuwd dat, ondanks dat VVL laatste stond met slechts 1 punt, van onderschatting geen sprake mocht zijn.

Bij aankomst op ‘’De Treffer’’ was alle twijfel bij de trainer weg door het zien van een gretige selectie die er alles aan wil doen om de weg naar boven vast te houden. De selectie van deze zondag: Hidde Roerdink, Dion Leijzer, Ruud Helmes, Lars van Aken, Thijmen Koster, Jesse Roerdink, Pal Schepers, Youri Leijzer, Jari Lucassen, Sander van Aken, Elroy Huijink, Nick van Aken, Devin Zweekhorst en Stefan van Uem.

De mannen van Etten 1 hadden de wedstrijd vanaf minuut 1 onder controle. Door scherp te beginnen en een goed spelend middenveld werd de bal via de achterhoede ook snel naar de voorhoede ver-plaatst. Dit resulteerde in een snel doelpunt. In minuut 14 werd de 0-1 aangetekend door Nick van Aken. In de 18e minuut werd dit doelpunt snel opgevolgd door een doelpunt van zijn broer Sander. Hij zette de 0-2 op het scorebord. VVL was tot op dat moment nog amper over de middenlijn geweest. De eerste helft werd mooi afgesloten door een doelpunt van Devin. Dit bracht de ruststand in de 30e mi-nuut op 0-3. Ondanks de goede start, waren de mannen van Etten 1 niet geheel tevreden. Hoewel er drie keer gescoord werd, zijn er ook een hoop kansen om zeep geholpen.

Na de rust kwam Etten 1 vol goede moed uit de kleedkamer om er een mooie tweede helft van te maken. Deze tweede helft werd al gauw ingeluid met de 0-4. In de 58e minuut zette Sander zich voor de tweede keer deze middag op het scoreformulier. Hierna nam Etten een beetje gas terug. Dit resulteerde in een mooie en goed uitgespeeld doelpunt van VVL. Na het maken van de 1-4 stond de 2-4 ook al snel op het scorebord waardoor de mannen uit Lengel er weer vertrouwen inkregen. Ze kregen het gevoel dat ze meer konden halen uit de wedstrijd. Gelukkig maakte Ruud al gauw een einde aan deze fantasie door het maken van de 2-5. Toch bleven de mannen van VVL het proberen. Dit resulteerde in een rare goal welke de keeper niet zag aankomen, 3-5. Na het maken van de 3-5 kregen de mannen uit Lengel wederom het gevoel dat er meer te halen was.

Toch trok Etten de laatste minuten aan het langste einde door nog 2 keer te scoren. Invallers Jari en Stefan zetten de goals achter hun naam. Naast dat het voor beide jongens hun eerste goal in Etten 1 was, was de goal van Stefan de mooiste van de wedstrijd. Niet alleen de goal, mooi in de bovenhoek gekruld, maar de gehele aanval die hieraan voorafging was geweldig. Eindstand VVL 1 – Etten 1: 3-7.

We bedanken de supporters, zij zijn ondanks de kou toch naar Lengel gekomen om ons te komen aanmoedigen. Dank daarvoor!