Bestuurslid

15-06-2020

Bestuurslid Accommodatie Beheer

Wij zijn voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar aanvulling van ons algemeen bestuur met de portefeuille Accommodatie beheer.

Wie zoeken we

Iemand met hart voor de club, die de algemene verantwoordelijkheid van onze accomodatie op zich wil nemen.

Daarnaast moet hij/zij de volgende compenteties bezitten:

• Lange termijn denken
  • Plannen
  • Verantwoordelijkheid durven nemen
  • Organiserend vermogen

Wat ga je doen

Jij wordt verantwoordelijk voor de algehele accommodatie van V.V. Etten en alles wat zich binnen de grenzen van deze accommodatie afspeelt. Denk hierbij aan de kantine, kleedkamers, velden, parkeerplaats, promotie van sponsoring, et cetera.

Samen met de andere bestuursleden neem je besluiten als het gaat om aspecten die direct en indirect van invloed zijn op de accommodatie. Ook kom je zelf met verbetervoorstellen om de accommodatie zo gebruiksvriendelijk en gezellig mogelijk te maken om onze leden zich thuis te laten voelen.

Heb je interesse of wil je meer weten dan kun je contact opnemen met:
Rudi van Aken

Voorzitten V.V. Etten

info@vvetten.nl

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht
Vacature Titel
Grensrechter Grensrechter Etten 1
Schoonmaker / Schoonmaakster Schoonmaak(st)er
Bestuurslid Bestuurslid Accommodatie Beheer

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!